LIVE WK voetbal kijken via internet: Nederland – Slowakije

Slowakije… Ik weet er bijna niets van, maar wat ik wel weet, is dat is straks sowieso die wedstrijd wil zien. Een aangezien het nog maar de vraag is of ik hem rechtstreeks kan volgen op televisie, zorg ik in ieder geval dat ik mijn computertje heb ‘ingeprikt’ op de livestream van de NOS. Het zal mij overigens benieuwen of die (weer) volloopt voor de wedstrijd van vanmiddag. Volgens mij is het namelijk inmiddels wel zo dat de meeste mensen vrij hebben als de wedstrijd wordt gespeeld, dus dat er vooral veel televisie gekeken zal worden. (en dat brengt misschien wel een nieuw kijkcijferrecord)

Hoe dan ook: je kunt NEDERLAND – SLOWAKIJE straks live bekijken via deze site

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Eén reactie op “LIVE WK voetbal kijken via internet: Nederland – Slowakije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.