Het Oranjeplein in Port Elizabeth voor Nederland – Brazilië

Goed nieuws voor mensen die in Port Elizabeth op zoek zijn naar een mooie plaats om samen naar de wedstrijd toe te leven: ook vandaag is er een heus Oranjeplein! Het FIFA Fan Fest in St. Georges Park opent om 10.00 uur de deuren. Om helemaal in de stemming te komen voor de kwartfinale tegen Brazilië wordt weer in parade naar het stadion gelopen. Het is dit keer een tocht van zo’n 5 kilometer, daarom vertrekt de stoet om 13.30 uur. In het Nelson Mandela Bay Stadium wordt om 16.00 uur afgetrapt.

Voor fans die niet willen/kunnen deelnemen aan de stoet, is er een busservice naar het stadion. Na de wedstrijd is gelegenheid tot verder feesten in het Beachfront-gedeelte van de stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.