Octopus Paul voorspelt: NEDERLAND WERELDKAMPIOEN -gelul-

Hoor en wederhoor… Kennelijk niet bij de Telegraaf. Die krant heeft in ieder geval een bericht op de site geplaatst over de Duitse octopus Paul, die zou hebben voorspeld dat Nederland wereldkampioen gaat worden : niet dus! Een hoax op internet: de helderziende Duitse octopus Paul zou Oranje hebben aangewezen als wereldkampioen… maar dat is (nog) niet waar!
De Telegraaf is een van de sites die op basis van Twitter melden dat het tentakelorakel uit het Duitse aquarium Sea Life in Oberhausen opnieuw heeft gesproken. Maar een telefoontje naar het aquarium leert dat het achtarmige zeedier helemaal nog geen voorspelling heeft gedaan. De octopus voorspelde de afgelopen weken alle uitslagen van de wedstrijden van Duitsland goed. De verzorgers stoppen bij de voorspellingen mossels in twee dozen met daarop de vlaggen van de landen die tegen elkaar spelen. De doos die Paul kiest, staat voor het winnende land.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Eén reactie op “Octopus Paul voorspelt: NEDERLAND WERELDKAMPIOEN -gelul-

  1. Sympho

    Als het dan toch bull en gebakken lucht is, waarom maak je er dan een blog van??

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.