Yolanthe… WEL OF GEEN ORANJE JURKJE?!

Het lukt me maar niet om duidelijke foto’s te vinden van Yolanthe Cabau van Kasbergen, op de tribune bij Uruguay – Nederland. Ja…. ik heb er eentje gevonden op de site van de Telegraaf en volgens mij is daar te zien dat ze een oranje jurkje draagt, maar helemaal duidelijk is het niet. Weten jullie het? Het is van belang voor de weddenschap die ik heb lopen via Unibet en waarvan ik pas op 11 juli hoor of ik ‘m nou gewonnen heb of niet. Hetzelfde geldt overigens voor de weddenschap of Prinses Maxima nou een keer met een oranje sjaal op de tribune zou zitten. Volgens mij kunnen we wel stellen dat dat in ieder geval het geval was, toch?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.