‘Rechtstreekse degradatie naar Jupiler League voor De Graafschap’

Als je de mensen mag geloven die op de site van Voetbal International hebben gestemd bij een poll, ziet het er dit seizoen niet al te best meer uit voor De Graafschap. Maar liefst 70 procent van de mensen die hun stem uitbrachten denkt dat de Doetinchemse club laatste wordt in de Eredivisie en dus volgend seizoen actief zal zijn in de Jupiler league.

Een minderheid van 27 procent zet toch het geld op promovendus Excelsior, terwijl de resterende drie procent nog een andere club er met de rode lantaarn vandoor ziet gaan. Momenteel is De Graafschap de nummer laatst met zestien punten. Nummer zeventien Excelsior heeft achttien punten. Daarboven staat VVV. De Limburgers hebben 25 punten vergaard uit 27 wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.