Van Marwijk maakt EK selectie bekend:

Nou, dit zijn ze geworden. De spelers die bondscoach Bert van Marwijk heeft geselecteerd voor het EK van komende zomer:

Op alfabetische volgorde: Vurnon Anita (Ajax), Ryan Babel (Hoffenheim), Roy Beerens (AZ), Mark van Bommel (AC Milan), Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Edson Braafheid (Hoffenheim), John Heitinga (Everton), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Luuk de Jong (FC Twente), Nigel de Jong (Manchester City), Tim Krul (Newcastle United), Dirk Kuyt (Liverpool), Joris Mathijsen (Málaga), Robin van Persie (Arsenal), Stijn Schaars (Sporting Lissabon), Wesley Sneijder (Internazionale), Maarten Stekelenburg (AS Roma), Kevin Strootman (PSV), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur), Ron Vlaar (Feyenoord), Michel Vorm (Swansea City), Gregory van der Wiel (Ajax), Georginio Wijnaldum (PSV).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.