Daar gaan we weer: nieuwe hersenschudding voor Huntelaar

Je kan in ieder geval niet zeggen dat Klaas-Jan Huntelaar duels mijdt als hij aan het voetballen is, ook niet in oefenwedstrijdjes. Voor de tweede keer in korte tijd heeft De Hunter gisteren een hersenschudding opgelopen in een vriendschappelijke wedstrijd.Dat gebeurde in Amerika, waar Schalke 04 oefende tegen Philadelphia Union. De wedstrijd werd met 2-1 verloren, maar dat maakte topscorer Klaas-Jan Huntelaar grotendeels niet mee. Voor hem was het oefenduel al voor rust voorbij. Hij kwam kort voor rust hard in aanraking met Philadelphia Union-doelman Chase Harrison. De Oranje-international verdween van het veld. Na afloop werd de diagnose hersenschudding gesteld.

Voor Huntelaar is het dit seizoen niet de eerste keer dat hij een hersenschudding oploopt in een vriendschappelijke wedstrijd. Ook in de oefeninterland tegen Engeland in maart moest hij na een botsing het veld ruimen en viel de schade uiteindelijk met een lichte hersenschudding mee.

 

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.