Duitsland verliest en Beckenbauer begint over Oranje…

Franz Beckenbauer was verrast, toen Duitsland gisteren in de halve finale van het EK z’n Waterloo vond tegen Italië. Der Kaiser had serieus verwacht dat die Mannschaft voor het eerst sinds 1996 weer Europees kampioen kon worden. Om zichzelf en zijn landgenoten een beetje te troosten, denkt hij maar aan het feit dat het altijd slechter had gekund… inderdaad, zoals bij het Nederlands Elftal:  “Ik had gedacht dat we voor het eerst in zestien jaar weer rijp waren voor de titel. Gezien het verloop van het toernooi had ik ok geen uitschakeling verwacht tegen Italië. Nu moeten we weer twee jaar wachten op de volgende kans. Vooral in de eerste helft was het ver onder de maat”. Bij alle teleurstelling moet je natuurlijk één ding niet vergeten: het halen van de halve finale is niet slecht. Andere grote voetballanden als Engeland, Frankrijk en Nederland hadden dat graag bereikt.”

De beul van Duitsland? Niemand minder dan Super Mario (en dan bedoel ik dus niet Mario Bassler!)

Eén reactie op “Duitsland verliest en Beckenbauer begint over Oranje…

  1. Mark78

    Ja Franz het had slechter gekund, maar hier schiet je niet zo heel veel meer mee op. Dan heb ik liever een finaleplaats op het WK dan twee keer vroegtijdig uitgeschakeld te worden. Vooral als je vooraf zo`n grote bek hebt. Conclusie is dat Duitsland weer niets heeft gewonnen of een finaleplaats heeft gehaald met een kwalitatief goede selectie.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.