Wat een heerlijk doelpunt was dit toch: Benjamin Martha voor RBC

RBC is geen profclub meer... Benjamin Martha speelt inmiddels na de nodige omzwervingen bij de amateurs van SC Feyenoord (dat heb ik op moeten zoeken hoor, het is niet zo dat ik iedereen die betaald voetbal heeft gespeeld de rest van zijn carriere blijf volgen) maar sodemieters… wat was dit toch een heerlijke goal. Als je zo’n doelpunt maakt op een WK, dan wordt je er de rest van je leven mee doodgegooid, maar omdat deze werd gemaakt in de Jupiler League, ben je hem eigenlijk vergeten. Het is dat ik hem toevallig tegen kwam op Youtube. Wat een heerlijk doelpunt!

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.