Sparta weet ook in play-offs niet thuis te winnen…

Het zag er toch een tijdje goed uit voor Gert Kruys en zijn mannen, maar weer slaagde Sparta er niet in een voorsprong over de streep te trekken. De club die in 2014 pas één wedstrijd wist te winnen en die zeker thuis echt aan een waanzinnig slechte serie bezig is, stond tot de laatste minuut voor tegen FC Eindhoven, maar kreeg toch het deksel weer op de neus door de 1-1 van Eindhoven-invaller Van den Hurk, die de uitgangspositie voor de terugwedstrijd een flink stuk minder rooskleurig maakte. Toch zijn er nog kansen voor Sparta, maar het is de vraag of de kwakkelende Rotterdamse formatie zich vrijdag wel kan oprichten. Het lijkt voor de hand te liggen dat FC Eindhoven het in de terugwedstrijd af kan maken om de volgende ronde van de play-offs te bereiken. Dat De Graafschap dat gaat doen, is vrijwel zeker. De Superboeren wonnen hun uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard met maar liefst 1-4, waardoor de return eigenlijk een formaliteit is geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.