Vanavond: de tweede helft van Sparta – NEC

Mensen die gisteren hebben gekeken zullen het ongetwijfeld met me eens zijn: met voetbal had het allemaal niet zoveel te maken, de nacompetitiewedstrijd tussen Sparta Rotterdam en NEC. Den dus werd die wedstrijd in de rust bij een 0-0 stand gestaakt. Al in de eerste helft was het moeilijk spelen op het drassige veld van Het Kasteel. Na de rust stond de grasmat bijna geheel blank en besloot scheidsrechter Tom van Sichem dat verder spelen niet verantwoord was. En dus was er vandaag werk aan de winkel voor de tereinknechten, want vanavond wordt de wedstrijd om 20.00 uur hervat. De return in Nijmegen is verplaatst van zondag 12.30 uur naar 16.30 uur om de spelers iets meer rust te gunnen tussen de twee duels.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.