Eurovisie Songfestival …of toch de play-offs om Europees voetbal?!

Vanavond is het zover, dan verdedigen Ilse de Lange en Waylon de eer van ons land op het Eurovisie Songfestival. Maar tegelijkertijd is er ook het nodige voetbal op de buis. Met als interessantste natuurlijk de play-off wedstrijden om het laatste Europese ticket, die te zien zijn op FOX Sports. Vitesse moet thuis om 18.45 uur proberen de 1-0 uitnederlaag tegen Groningen om te zetten in een overwinning, waarbij 2-1 of een andere overwinning met één goaltje verschil natuurlijk niet genoeg is. Tenzij het ook in Arnhem 1-0 wordt; dan wordt er verlengd.

Dat zou ook nog kunnen bij Heerenveen – AZ, maar dan moet de thuisploeg drie keer scoren én de nul houden, na de 3-0 nederlaag van een paar dagen geleden. Een lastige klus voor de mannen van Marco van Basten, die komend seizoen natuurlijk aan het roer staat in Alkmaar. Aftrap 20.45 uur, ook te zien op FOX.

Songfestival of play-offwedstrijden, zeg het maar, wie heeft bij jou thuis de macht over de afstandsbediening?

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.