AZ en FC Groningen strijden om Europees ticket

Tamelijk verrassend heeft FC Groningen vanavond de laatste hoop van Vitesse op Europees voetbal tot pulp geschoten. In Arnhem wonnen de Groningers met 1-4, een uitslag die natuurlijk ruim voldoende was na de 1-0 overwinning in Groningen eerder deze week. In de beslissende wedstrijden mag de ploeg van Erwin van der Looi het op gaan nemen tegen AZ, dat weliswaar met 1-0 verloor in Heerenveen, maar dat kon geen kwaad, na de 3-0 overwinning uit de heenwedstrijd.

Donderdag gaat FC Groningen op bezoek in Alkmaar en drie dagen later volgt de return in de Euroborg.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.