Volgende ronde voor FC Twente, complimenten voor Go Ahead Eagles

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb gisteren met veel plezier gekeken naar de KNVB Bekerwedstrijd Go Ahead Eagles – FC Twente. Niet zozeer vanwege het oogstrelende voetbal, maar des te meer vanwege de strijd van de spelers van de thuisploeg die al vroeg in de tweede helft geconfronteerd werden met een rode kaart (twee keer geel voor Schenk). En dus werd het overleven voor de Eagles en dat lukte zeer goed, niet in de laatste plaats door de vocale steun van de sfeervolle tribunes. Omdat het na 90 minuten én na verlenging nog 0-0 was, moesten strafschoppen de beslissing brengen. Iedereen benutte z’n pingel, behalve Jop van der Linden, nota bene één van de spelers met de beste trappen van de hele Eredvisie. En dus ligt Eagles uit de beker en loot het FC Twente van Alfred Schreuder vanavond mee voor de achtste finales.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.