KNVB Beker: Cambuur – PEC Zwolle en FC Twente – AZ

Ajax, Feyenoord en PSV liggen al uit de beker, dus is dit jaar misschien wel de uitgelezen kans voor een andere club om een serieuze gooi te doen naar de denneappel. PEC Zwolle weet na vorig jaar hoe het is om een feestje te vieren in De Kuip. En dus zal de ploeg van Ron Jans er vanavond alles aan doen om een ronde verder te komen, dichterbij de finale. Dat wordt waarschijnlijk nog helemaal niet gemakkelijk, want tegenstander Cambuur wil ook wel eens met een massale uittocht naar het voetbalfeestje aan het eind van het bekerseizoen. In de andere wedstrijd die vanavond op het programma staat nemen FC Twente en AZ het tegen elkaar op, zodat er in ieder geval weer een club uit het linkerrijtje sneuvelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.