KNVB Bekerfinale PEC Zwolle – FC Groningen in stijf uitverkochte Kuip

PEC Zwolle en FC Groningen werken de bekerfinale af voor een bomvolle Kuip. Dinsdag deden de Groningers de laatste achthonderd tickets in de verkoop en ook die vlogen in een mum van tijd over de toonbank. Daarmee hebben beide clubs vrijwel alle beschikbaar gestelde kaarten verkocht.

Zowel uit Zwolle als uit Groningen zullen 18.000 fans naar Rotterdam reizen, waar op zondag 3 mei de confrontatie op het programma staat. Alleen voor het speciale ‘kidsvak’ en de zakelijke tribune heeft PEC nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.