KNVB Bekerfinale rechtstreeks op FOX (open net) en op FOX Sports

De finale van de KNVB Beker tussen PEC Zwolle en FC Groningen is op zondag 3 mei live op digitaal basiskanaal FOX te zien. De uitzending begint om 16.00 uur. De aftrap is twee uur later om 18.00 uur.

FOX is het digitale basiskanaal van betaalzender FOX Sports dat in het basispakket Nederlandse aanbieders beschikbaar is. Uitzondering is Ziggo dat voor nieuwe klanten die een abonnement na 13 april hebben afgesloten en voor klanten in het voormalig UPC-verzorgingsgebied FOX in het tv-abonnement Start/Starter doorgeeft. De finale is gelijktijdig ook op betaalzender FOX Sports te zien. De presentatie is in handen van Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten. Mario Been en Ronald de Boer zijn de analisten. Het commentaar wordt door Mark van Rijswijk geleverd.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.