Rare jongens, die Groningers: Antonia naakt door de stad?

De bekerwinst van FC Groningen, gisteren tegen PEC Zwolle zorgt er voor dat we ook de rare gewoontes van de spelers van de bekerwinnaar te horen krijgen. Eerst kwam Joop Gall al met een anekdote over Michael de Leeuw, die weleens is ingevallen, nadat hij voor de wedstrijd had rondgelopen in het mascottepak. Maar ook Jarchinio Antonia zou best weleens rare fratsen uit kunnen gaan halen.
De invaller gaf in de bekerfinale tegen PEC Zwolle (2-0) de beslissende voorzetten bij de twee goals van Albert Rusnák en is door het dolle heen. “Dit ga ik vieren met whiskey, heel veel whiskey. En slapen? Dat doe ik volgende week wel weer”, aldus buitenspeler tegen Metro.

Toen Antonia met Go Ahead Eagles in 2013 promoveerde naar de Eredivisie, had hij voor elke ploeggenoot een rapliedje in petto. “Ik weet niet of ik dat weer ga doen”, lachte hij. “Veel jongens hebben het wel gevraagd, maar het moet natuurlijk geen gewoonte worden. Ga er maar wel vanuit dat ik iets geks ga doen, zo ben ik nu eenmaal. Misschien ga ik wel naakt door de stad rennen.”

Rare jongens daar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.