Nog meer ‘shit’ bij FC Twente: Bjelland uit forse kritiek op clubleiding

Wat een inktzwart seizoen maakt FC Twente toch door… En er duiken gewoon weer nieuwe zaken op en aanvoerder Andreas Bjelland lijkt er helemaal klaar mee te zijn, zo bleek gisteren voor de camera van FOX Sports. “Er gebeurt veel en veel te veel. Het gaat om het team en de spelers, maar er is te veel shit aan de gang. Er wordt veel te veel achter onze rug gepraat door de financiële mensen. Zij moeten stoppen met zich verbergen; wij horen namelijk helemaal niks. We lezen alles alleen maar in de pers”, aldus Bjelland. “We voelen dat alsof we los staan van de club. Niemand wil opstaan en ons vertellen wat er allemaal aan de hand is”, vervolgt Bjelland. “Als je nee zegt tegen een Europees ticket, zonder dat de spelers daarvan weten… Met alle respect: maar je kan toch éérst met de spelers praten.

We hebben een jonge ploeg en hadden graag Europees gespeeld. Maar nu moesten we in de pers weer lezen dat dat niet zou gebeuren. Je bent een product, zo voelen we ons. Normaal is dit een warme club, maar dit is gewoon een shitperiode”, meent Bjelland.

FC Twente had recht op een ticket voor de Europa League, omdat Nederland hun sportiefste ploeg mag afvaardigen komend seizoen. Desondanks gaat FC Twente door financiële problemen niet in op de uitnodiging. De manier hoe dit gebeurde, is dus bij de spelersgroep duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten, blijkt wel uit de woorden van aanvoerder Bjelland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.