Vanavond op Fox Sports: de FC Groningen-docu ‘Cupkoorts’

Vanavond zendt Fox Sports de documentaire ‘Cupkoorts’ uit. In ruim 55 minuten wordt het succesvolle KNVB-bekeravontuur seizoen 2014/2015 van FC Groningen herbeleefd. Van de eerste bekerwedstrijd voor 1.000 toeschouwers bij BVV Barendrecht tot en met de huldiging voor ruim 30.000 fans op de Drafbaan in het Stadspark in Groningen. Nog nooit wist FC Groningen een echte prijs te winnen, maar op zondag 3 mei 2015 kwam daarin eindelijk verandering. In een bomvolle Rotterdamse Kuip werd in de finale van de strijd om de KNVB beker PEC Zwolle met 2-0 verslagen. In de Fox Sports Doc ‘Cupkoorts’ passeren alle hoogtepunten van de succesvolle bekerstrijd van FC Groningen de revue; van de weg naar de finale tot de eindstrijd in De Kuip.

De makers van FC Groningen TV, Emiel Venema en Jos Schoenmaker, kijken samen met trainer Erwin van de Looi en aanvoerder Maikel Kieftenbeld terug op het bekersucces; een succes waarin iedereen, die FC Groningen een warm hart toedraagt, geloofde. De Fox Sports Doc ‘Cupkoorts’ wordt dinsdagavond om 19.30 uur en 23.00 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1 en om 20.30 uur op kanaal 3. De doc wordt woensdag om 19.30 uur herhaald op kanaal 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.