Gezellig… FC Twente-fans eisen winst op Heracles en kondigen actie aan

Nou… dat kon weleens gezellig worden in het oosten van het land… Bij FC Twente hebben de fans het helemaal gehad nadat zondagmiddag met 2-1 werd verloren van PEC Zwolle. De supportersvereniging Vak-P eist komende week op bezoek in Almelo een overwinning op Heracles Almelo (…dat juist zo lekker op dreef is, mede dankzij een ontketende Tannane…).

Via Facebook hebben de harde kern-supporters van Vak-P alvast onrust aangekondigd wanneer de Tukkers er niet in slagen om een overwinning te boeken in de derby. “Wij eisen tegen Heracles 3 punten”, zo valt te lezen. “Bij verlies of gelijkspel zullen we omstreeks 23:00 ons ongenoegen uiten bij het FBK”.

-wordt ongetwijfeld vervolgd-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.