Cocu realistisch na PSV – FC Utrecht: zondag tijd voor ommekeer

PSV-trainer Phillip Cocu concludeerde gisteren na afloop van PSV – FC Utrecht dat zijn ploeg terecht had verloren. “Het zat er vandaag niet in, we hadden geen goede dag. Zondag moeten we dit omdraaien”, aldus Cocu in een eerste reactie bij FOX Sports. Op de persconferentie sprak hij in ongeveer dezelfde woorden. “Ik kan niet meer zeggen dan dat we verdiend verloren hebben van een uitstekend FC Utrecht.” Cocu loofde na afloop vooral de speelstijl van de bezoekers. “Ik wil Utrecht feliciteren met de wedstrijd en de overwinning. Ik heb een staaltje discipline gezien en verdedigden heel compact. Ze waren bovendien in staat het de hele wedstrijd vol te houden”, aldus de trainer die tegelijkertijd concludeerde dat zijn ploeg niet in staat was het spel naar zich toe te trekken. “We hadden te veel spelers die absoluut niet de vorm van de dag hadden. We hebben er wel keihard voor gewerkt, maar echt heel veel kansen hebben we eigenlijk niet gehad. Ik kan niet meer zeggen dan dat we verdiend verloren hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.