Wordt Fortuna Sittard dan toch nog/weer gered?!

Het zag er lang slecht uit, maar de redding van Fortuna Sittard lijkt een stapje dichterbij. Op de valreep zou de 900.000 euro die nodig is om het seizoen af te maken in de Jupiler League alsnog gehaald kunnen worden. FOX Sports en de Limburgse zender L1 melden vandaag dat er alsnog een partij gevonden is die garant wil staan voor de investering van twee ton van Nol Hendriks, die Fortuna nog te kort kwam. Welke partij dat is heeft de voormalig geldschieter van Roda JC niet gezegd. Er is nog geen bevestiging van Fortuna, maar later op dinsdag zal de Limburgse club met een bericht komen.

De huidige nummer zestien van de Jupiler League moet van de licentiecommissie van de KNVB de 900.000 euro op 1 maart (vandaag dus) bij elkaar hebben. Dinsdag zal de KNVB bekendmaken of de licentie van Fortuna wordt ingetrokken. Als dat toch gebeurt verdwijnt de club na 62 jaar misschien toch nog uit het betaalde voetbal.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.