Polen – Nederland: dat viel lang niet tegen!

Waar ik me (net als de nodige mensen die ik de afgelopen dagen sprak) eigenlijk had voorgenomen om niet naar Polen – Nederland te gaan kijken heb ik …natuurlijk… toch maar weer de televisie aangezet en afgestemd op de oefeninterland. En ik moet zeggen: dat viel me alles mee! Er werd geknokt in de duels, er waren een paar hele fraaie aanvallen, vooral in de eerste helft en de goals waren natuurlijk prima. En ik weet dat het niet zoveel zegt als je zo’n potje om des keizers baard winnend afsluit, maar het is nooit vervelend om te winnen en met vlagen nog met best leuk voetbal ook.  Ik heb me er in ieder geval best mee vermaakt!

Iemand die zich vanaf de zijlijn waarschijnlijk wat minder heeft vermaakt: Memphis Depay… Voor hem is het te hopen dat hij snel zijn niveau terugvindt, minuten gaat maken, belangrijk kan zijn en zich kan voorbereiden op een beter seizoen bij Manchester United, als hij daar na de zomer uberhaupt nog onder contract staat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.