Oranje poetst EK-loos blazoen een beetje op…

Het is natuurlijk des te zuurder dat je nu opeens wel kunt winnen van landen die naar het EK gaan, maar ergens moet het ook hoopgevend zijn… Het Nederlands elftal heeft voor het eerst sinds juni 2014 twee overwinningen op rij weten te boeken. Na de midweekse winst tegen Polen was Oranje gisteren te sterk voor Oostenrijk. Het team van bondscoach Danny Blind had zaterdagavond aan doelpunten van Vincent Janssen en Georginio Wijnaldum genoeg om Oostenrijk op de knieën te krijgen in Wenen: 0-2. Oranje won zodoende voor de zesde keer op rij van Oostenrijk.Voor Tonny Vilhena iwerd het een speciale avond: de middenvelder van Feyenoord maakte zijn interlanddebuut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.