Volle bak in huis bij het WK? De Kratstoel biedt uitkomst, win ‘m nu!

Het is is slechts weinigen gegeven om naar Brazilië te vliegen en onze jongens daar in het stadion aan te moedigen. En dus worden er, net als bij vele andere grote toernooien, halve huiskamers, garages en/of tuinen omgebouwd tot ministadions om gezellig met z’n allen voor de buis de wedstrijden van Oranje te volgen. Maar waar haal je zo snel een berg stoelen vandaan om alle kijkers een lekkere zitplaats te bieden? Hier is de uitkomst: de WK BottomsUp Kratstoel!

Met deze handige Nederlandse vinding kun je comfortabel op een krat zitten, met als bijkomend voordeel dat je altijd een koel biertje binnen handbereik hebt! Bovendien is de Kratstoel voorzien van een handige flesopener aan de voorkant, dus je kunt zonder problemen op je plek blijven zitten. Wil jij dit WK vanaf zo’n kratstoel Oranje aanmoedigen? Dan kun je ze via deze link eenvoudig bestellen. Snel en simpel en binnen enkele werkdagen heb je bestelling thuisbezorgd. Maarrrrrrr…. je kunt er ook op een andere manier aan komen!

Speciaal voor Voetbal.blog heeft Kratstoel een aantal exemplaren beschikbaar gesteld voor de blog-bezoekers met de beste reden waarom zij zo’n kratstoel verdienen. Dus… heb jij een hond die altijd op een krat wil zitten, heb je meer kratten dan stoelen in huis of vertikt je vriendin het om voor je naar de koelkast te lopen… Grijp dan nu je kans en stuur je reden (en je naam en adres) naar [email protected]

Voor de origineelste inzending is er een hele set kratstoelen, met rood-wit-blauw oranje en goud, zodat je met je vrienden op een ware krattentribune naar de wedstrijd kunt kijken, voor de vier runners-ip zijn er oranje exemplaren.

Bezoek via deze link de site van Kratstoel en bestel één of meerdere exemplaren

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Eén reactie op “Volle bak in huis bij het WK? De Kratstoel biedt uitkomst, win ‘m nu!

  1. Danny Hondorp

    Omdat mijn buurman toch alle wedstrijden bij mij kijkt en mijn bier opdrinkt, heeft hij in ieder geval een eigen stoel

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.