Bouchra weg, Van Persie kapotgemaakt

De verkrachtingszaak die Robin van Persie als het zwaard van Damocles boven het hoofd hangt, lijkt hem meer schade te berokkenen dan alleen juridisch. De pers, met name de Engelse, heeft zich als hongerige wolven op de stervoetballer gestort. Zo berichtte tabloid The Sun (volgens Zij Online) dat Robin’s vrouw Bouchra hem inmiddels heeft verlaten. Of het echt zo is, weten we niet. Voetballend deed-ie het prima gister. Maar werkt het rechtssysteem niet zo, dat je onschuldig bent totdat het tegendeel bewezen is? De Engelse kranten lijken hem al te hebben veroordeeld voor verkrachting, en het liefst zien zij daarbij ook nog zijn relatie naar de knoppen gaan. Het verhaal van die Miss Nigeria (Miss Negeria, niet de eerste stomme typo van Zij Online) lijkt mij hoogst ongeloofwaardig. Dus eerst maar zien wat de rechter zegt, als Robin schuldig blijkt en haar echt verkracht, laten we hem dan pas affakkelen.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

30 reacties op “Bouchra weg, Van Persie kapotgemaakt

 1. tiffany kosen

  heb vandaag vernomen dat zij Robin nog altijd steund via het Talpa programma Thuis. Bouchra is zo te lezen een sterke en goede echtgenote voor Robin. wenst jullie samen veel sterkte toe voor nu en de toekomst.na regen komt zonneschijn ook voor jullie samen. wenst jullie Tiffany Van Persiefan uit Heerlen

    /   Beantwoorden  / 
 2. tiffany kosen

  ben zelf 17jaar heb Robin buiten het veld nooit kunnen ontmoeten dus ook niet met zijn echtgenote. Van De Vaart wel samen met zijn Sylvie ook al was het op zijn fanclubdag dat maak niks uit. zo”n kans zet je op een foto gezellig met z”n drieen erop verder heb je respect. dat maak je niet kapot.Van Persiefan uit Heerlen

    /   Beantwoorden  / 
 3. tiffany kosen

  jezelf hoe dan ook aanbieden aan een getrouwde man waarvan zijn vrouw vaak bij is is niet alleen respectloos meer. daarbij tegenover jezelf vernederend. hij verlaat zijn vrouw echt niet voor 1 of ander iemand . als je dat denkt kan ik alleen maar zeggen wakker worden en leef je eigen leven. dromen kunnen uitkomen maar de meeste dromen zijn bedrog zou Barsato zingen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. LEE Kralingen

  Ik ken Robin van de jeugd. Zeg maar van de straat, ook tegen elkaar gespeeld.
  Hij is best jong en talentvol. Eigenwijs
  en een doorzetter. Ik mag hem graag en gun hem met z’n echtgenote Bouchra veel. Hij is gewoon een ster geworden. Een jongen uit Kralingen is gewoon een ster!!!!!!!!!!!!!!!
  Of je er nou mee eens bent of niet, je moet het maar accepteren GASTEN. DE GROETJES LEE

    /   Beantwoorden  / 
 5. nicole

  hey

  heeft iemand een foto van die Bouchra?

  gr nicole

    /   Beantwoorden  / 
 6. Ingmar

  Robin is Koning voetbal, iedereen die haat aan hem heeft zal zich achter zijn oor krabben als hij straks nederland naar die wereldtitel schiet. IEDEREEN houdt van hem na het WK dat is 1 ding wat ik zeker weet.
  Robin, je bent de ergste voetballer van het moment.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Rex

  Lee, je bent een bluffer, grote mond met onwaarheden. Je vervuilt het internet!

    /   Beantwoorden  / 
 8. marlique

  Ik ben zelf 14 jaar.. Ik gun Robin en Bouchra het allerberste, maar omdat Robin een profvoetballer is wil iedereen wel wat met hem.. Ik vind hem zelf ook heel knap en leuk.. Ik woon zelf aan de andere kan van Nederland.. Ik woon in Overijssel dicht aan de Duitse grens.. Dus ik woon zo’n 150 tot 200 km van Rotterdam.. Als ik ooit in Rotterdam in de kroeg kom dan wil ik heus wel een praatje met hem maken, als hij er is, maar ik ga niet aan hem zitten enzo.. Dat kan Bouchra ook doen het is inmiddels zijn vrouw.. Vaak maken mensen het niet uit dat Robin al een vrouw heeft.. De vrouwen blijven maar aan hem zitten.. Als Robin het zelf wil dan moet hij het doen.. Ik zou hem ook wel willen zoenen maar hij heeft een vrouw en dan doe ik dat niet.. Ik heb ook gehoord dat zijn vrouw al weg is.. Ik vind het heel sneu voor Robin maar hij had vast een drankje op en dan weet je vast wel wat er kan gebeuren.. Maar hij is inmiddels ook een profvoetballer en dan is het logisch dat iedereen aan hem wil zitten..

  Robin, Ik wens je nu het allerbeste.. Doe je best op het WK ik hoop dat Oranje ook Wereldkampioen word.. Je had trouwens ook een toffe voorzet aan Robben gegeven.. Doe dat in de volgende wedstrijden ook..

  Ik hou van jee..!!

  Marlique

  Marlique

    /   Beantwoorden  / 
 9. remco janssen

  ik wete niet waarom iedereen plots aan het googelen is naar Persie en Bouchra, maar dit is een oude topic. Inmiddels zijn ze nog altijd bij elkaar en is Bouchra hoogzwanger van de profvoetballer… Dus.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Pjoter

  maakt niet uit hij hoor zeker niet zijn piemel overal in te hangen omdat hij toevallig een bekende voetballertje is.

    /   Beantwoorden  / 
 11. RobinLover

  oh ik snap best dat iedereen met hem het bed in wil duike duuh kijk hoe hij eruit ziet.. maar om dan te zegge dat je verkracht bent? zielig hoor.. en marlique haha ik vind eigenlijk precies utzelfde als jouw.. ben ook 14 jaar en woon in Limburg.. ook ver weg van Rotterdam. Maar als ik van Persie tegekom doe ik gewoon wat iedere fan doet ; hem om de nek vliege [A]

  xx Ik [L] Robin hihi ja was het maar

    /   Beantwoorden  / 
 12. magribia

  ik zag van persie vroeger altijd. hij had een half nederland en cabo ofzo vriendin.
  dus ze woonde daar bij mij in de buurt rotterdam. maar nu is het al uit

    /   Beantwoorden  / 
 13. speak_up

  het maakt niks uit wat ze over v.persie zeggen.hij wordt inmiddels vader en zijn voetbal carriere gaat nu inmiddels goed.
  maar kijk dat sandra k.(kut crimineel)
  heeft gezegd dat ze verkracht is,moet ze niet doen,ze is echt lelijk wie zou met haar in bed duiken?
  zij zelf meschien.maar jah da’s mij mening.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Zeist-Westju(mocrotjuh

  sorry hoor maar wat is het nou zijn ze nog bij elkaar .
  ik gun het hun van harte!!!!
  tuurlijk wie wil nou niet met robin naar bad
  maar waar slaat het op !!!!!!!
  om (als robin niet echt haar heeft verkracht) naar de politie te stapen en zeggen van jah die en die hebben me verkracht
  viswijf!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 15. kimberly

  bouchra heeft gelijk denk je dat je nog blijft wachten of hij haar heeft verkracht pak je spullen en dag ben je

    /   Beantwoorden  / 
 16. Pipo

  Pipo De Clown En Mama Loeeeee !!
  Tralala La La La Laaaaaaaaa !

    /   Beantwoorden  / 
 17. yasmina

  hoi robbin ik vind het echt zielig voor je bouchra was toch zwanger dus ik vind het ook zielig voor je kind

    /   Beantwoorden  / 
 18. Relana

  Wat een drama, hebben jullie niks beter te doen…tuurlijk zijn ze nog bij elkaar duhh. Ze was m toch komen ophalen van het vliegveld laatst.. als ik haar was zou ik ook bij m blijven ook al bezeikt hij me… ze hoeft wel nooit te werken en krijgt alles. Is ook al een weggever waarom ze bij hem is in de eerste plaats. Waarom anders direct trouwen???

    /   Beantwoorden  / 
 19. Sarah

  heeft er iemand misschien een plaatje van die Bouchra of weet toevallig iemand hoe ik daar aan kan komen??

    /   Beantwoorden  / 
 20. dewiitjj,,

  als je prof-voetballer bent heb je altijd wel dat je word versierd ,, en get gebeurt wel een dat je verleid word,, maar bouchra kan hem toch wel 1x vergeven ,, als robin het vaker zou doen dan zou ik hem niet meer vergeven ,, maar als ze dat niet doet,, dan heeft zij een probleem ,, ik vind het wel zielig voor robin dat hij zo zijn vrouw en kind zou moeten verliezen ,, maar sommige vrouwen zijn Gewoon zo ,, hij deed het goed dit WK en was dit keer de hotste voetballer uit zijn team ,, dus als ik hem was zou ik me geen zorgen maken .. ;-)

    /   Beantwoorden  / 
 21. ROBIN FAN!

  DAT KAN NIET WANT ZN VROUW IS NU ZWANGER DUS! XXXXX DE GROOTSTE ROBIN FAN VAN DE HELE WERELD!

    /   Beantwoorden  / 
 22. marlique

  Heey..

  Van Persie is niet gescheiden.. Hij verwacht een kind en dan weet je toch wel bijna zeker dat je niet gaat scheiden.. Zijn vrouw is niet eens bij hem weg.. Ze lullen gewoon wat.. Misschien wouden ze dat doen maar hebben ze het niet gedaan.. Als het 1x is dan vergeef je het ook wel maar het moet dan wel bij 1x blijven.. Tjah natuurlijk kan Bouchra dat ook een x overkomen maar dan moet RObin haar ook kunnen vergeven..

  Ik wens jullie de komende tijd nog het allebeste.. Robin en Bouchra gefeliciteerd dat jullie samen een kindje verwachten.. Ik vind het echt gaaf voor jullie..

  Marlique

    /   Beantwoorden  / 
 23. mark

  Ik word hier zo moe van, Remco, kun je aub ook topics sluiten?

  tip marlique> mijn geheim, story, weekend

    /   Beantwoorden  / 
 24. Erwin Janssen

  Ja kan wel volgens mij. Helaas is remco op vakantie en ik ga niet met zijn blog kloten door bv reacties uit te zetten. Vind zulke reacties ook irritant maar doe je weinig aan…

    /   Beantwoorden  / 
 25. mark

  Ok Erwin, dan wachten we dat even af.

    /   Beantwoorden  / 
 26. Erwin Janssen

  Heb iig al 1 ding geleerd; ik ga niet over Van persie of C. Ronaldo bloggen ;)

    /   Beantwoorden  / 
 27. mark

  Ik hoop het.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.