Stop die ‘voorlopige’ selectie!

Wat is nu uberhaupt elke keer het nut van het bekendmaken van de voorlopige selectie van Oranje? Wederom zit Kiki Musampa van Manchester City bij de voorselectie, maar iedereen weet dat hij toch niet meegaat naar de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Armenie en Andorra. Gelukkig voor de fans van Mark van Bommel zit hij weer bij de selectie. Maar of hij ook speelt, ik vermoed van niet. In de vorm die Maduro de laatste wedstrijden toonde, zou de Barcelonaspeler echter best bruikbaar kunnen zijn voor San Marco. Ik zie overigens uit naar het duel in en tegen Armenie op zaterdag 3 september, Henk ‘ik zit te vissen’ Wisman is daar tegenwoordig de opvallende bondscoach. O ja, volgens de KNVB is het nieuws dat Ron Vlaar van AZ en Romeo Castelen van Feyenoord er niet bij zitten. Die komen toch beide terug van een blessure of ben ik nou gek?

Doel: Henk Timmer (AZ), Edwin van der Sar (Manchester United) en Oscar Moens (Willem II).

Verdediging: Johnny Heitinga (Ajax), Tim de Cler en Barry Opdam (beiden AZ), Giovanni van Bronckhorst (Barcelona), Mario Melchiot (Birmingham City), Khalid Boulahrouz (HSV), Wilfred Bouma, Theo Lucius en André Ooijer (allen PSV) en Jan Kromkamp (Villarreal).

Middenveld: Nigel de Jong, Olaf Lindenbergh, Hedwiges Maduro en Wesley Sneijder (allen Ajax), Denny Landzaat (AZ), Mark van Bommel (Barcelona), Rafael van der Vaart (HSV), Kiki Musampa (Manchester City) en Phillip Cocu (PSV).

Aanval: Ryan Babel (Ajax), Robin van Persie (Arsenal), Roy Makaay (Bayern München), Arjen Robben (Chelsea), Dirk Kuyt (Feyenoord), Ruud van Nistelrooy (Manchester United) en Jan Vennegoor of Hesselink (PSV).

Eén reactie op “Stop die ‘voorlopige’ selectie!

  1. Log-isch

    Helemaal mee eens, hetzelfde geldt natuurlijk voor showkeeper Moens! Leuke site dit!
    Heb op mijn bescheiden voetbalsite een link naar je artikel gezet.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.