Edje Davids, de gedroomde held van Jol

Het kan niemand ontgaan zijn: Edje Davids maakte dit weekend z’n competitiedebuut voor Tottenham Hotspur. De Londenaren wonnen dan ook prompt (2-0 thuis tegen het Middlesbrough van Haisselbaink en Boateng) en de Nederlandse coach Martin Jol bewierookte de Pitbull uitbundig. ‘Hij speelde als een held.
Het was Edgars eerste volledige wedstrijd in maanden. Hij was precies zoals ik het voor ogen had. Sterker nog, hij speelde zelfs beter dan ik ooit had durven dromen’, prees Jol Davids de hemel in. ‘Het is altijd maar afwachten met dit soort dingen – Edgar was geblesseerd vorige week – maar hij deed het verschrikkelijk goed. Ik denk dat we zowel mentaal als fysiek sterker zullen worden dankzij hem.’ Zat San Marco eigenlijk op de tribune? Of heeft hij een videootje nabesteld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.