Marco blij: Everton keurt Andy

San Marco mag de Engelse clubs wel dankbaar zijn. Verloste eerst Tottenham Hotspur Edje Davids van Inter, nu lijkt Everton met Andy van der Meyde aan de haal te gaan. Vandaag ondergaat hij een medische keuring. Ik hoop van ganser harte dat Andy bij de club gaat spelen. Twee miljoen pond moet-ie kosten volgens de BBC, ik zeg ‘een koopje’. Bovendien, zijn ietwat rommelige, gedreven speelstijl past wel bij de club en het Engelse voetbal. En David Moyes is een verstandige, rustige coach, die spelers beoordeelt op hun kunnen en niet op hun status. ‘Hopelijk bereiken de clubs overeenstemming over een bedrag’, zei hij. Andy jongen, je kansen op een WK-bezoekje zijn gekeerd! Niet te vroeg juichen, eerst die keuring afwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.