Marco vernedert Van Bommel andermaal

Ik betoogde nog geen week geleden dat het afgelopen moet zijn met die stupide voorselectie van Oranje. Het lijkt mij als je Kiki Musampa bent nog leuk om af en toe voorgeselecteerd te worden. Maar stel: je bent Mark van Bommel, je zat bijna in het MVP-team van de Champions League en je hebt net een droomtransfer verdiend naar de mooiste club van de wereld (ja Barca is de mooiste club van de wereld, ja). Dan is dit – na de keiharde verwijdering uit het elftal en met dit bedoel ik het niet-selecteren van Van Bommel voor de komende duels met Armenië en Andorra – toch een keiharde vernedering? Ik kan best voorstellen dat Van Bommel niet voldoet aan de eisen of aanwijzingen van San Marco, maar een klap recht in zijn gezicht heeft hij toch echt niet verdiend. Bondscoach, schaam je! Was Frank Rijkaard nog maar bondscoach, zal Mark denken…

Doel: Edwin van der Sar (Manchester United), Henk Timmer (AZ).

Verdediging: Giovanni van Bronckhorst (FC Barcelona), Khalid Boulahrouz (HSV Hamburg), Wilfred Bouma (PSV), Tim de Cler (AZ), Johnny Heitinga (Ajax), Jan Kromkamp (Villarreal), Theo Lucius (PSV), Barry Opdam (AZ)

Middenveld: Phillip Cocu (PSV), Denny Landzaat (AZ), Nigel de Jong (Ajax), Hedwiges Maduro (Ajax), Wesley Sneijder (Ajax), Rafael van der Vaart (HSV)

Aanval: Ryan Babel (Ajax), Dirk Kuyt (Feyenoord), Roy Makaay (Bayern München), Ruud van Nistelrooy (Manchester United), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben(Chelsea), Jan Vennegoor of Hesselink (PSV).

Programma:

Zaterdag 3 september: Armenië – Oranje
Woensdag 7 september: Oranje – Andorra
Stand
Oranje 8-22
Tsjechië 8-21
Roemenië 10-19
Finland 8-12
Macedonië 10-8
Armenië 9-4
Andorra 9-4

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

4 reacties op “Marco vernedert Van Bommel andermaal

 1. Mark

  Maar een van Bommel die keer op keer faalt in Oranje vernedert van Basten. En met Davids en van der Meyde (kan ook rechtshalf spelen) die weer aan spelen toe gaan komen wordt de concurrentie op het middenveld alleen maar groter. Kortom, zolang van Basten ongeslagen blijft met Oranje (hopelijk minimaal nog een jaar) hebben we van Bommel helemaal niet nodig in Oranje.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mark

  Maar, ik ben het wel met je eens dat die voorselectie net zo goed afgeschaft kan worden.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Kleine remco

  Ben het ermee eens dat VB niet altijd gebracht heeft wat ie zou kunnen brengen alleen geld dit voor meerdere spelers. Sommige van hen heeft niet eens basisplaats terwijl San M altijd heeft gezegd dat spelen bij je club een prioriteit is. Verder geen klachten over Marco want de winnende coach heeft altijd gelijk.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Mark van Bommel fan

  Van Bommel hoort gewoon in het Ned. elftal thuis punt uit. Van Basten is gewoon ajax minded en dat blijkt wel weer. Als van Bommel in het Ned. elftal nog niets heeft gepresteert en daardoor niet geselecteerd wordt waarom wordt in godsnaam Heitinga wel geselecteerd die presteert niet eens bij zijn club laat staan bij het Ned. Elftal. P.S. ik hoop dat we het wk niet eens halen k.. van Basten.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.