Blessure Makaay, roep Patje op!

Da’s balen, Makaay geblesseerd! Knieblessure, hij botste met Theo Lucius op de training vandaag. Zaterdag moeten we uit tegen het Armenië van bondscoach Henk ‘lekker vissen’ Wisman (altijd lastig). Neem je hengel maar mee, want de Kaukasiers graven zich hoogstwaarschijnlijk in. Ze herinneren zich vast nog wel hoe Macedonië thuis San Marco’s Oranje punten wist af te snoepen in de WK-kwalificatie. Dan kun je sluipschutter Roy best gebruiken, dunkt me. Hoewel hij natuurlijk meer baat erbij heeft om zelf in een nare counterploeg te spelen. Ik maak me meer zorgen om Robben. Heeft-ie verdomme weer last van zijn enkel, ‘t is wat met die knul. Van the Man schijnt op tijd hersteld te zijn. Anders moet Dirk in de spits, hoor. En kan Marco niet Patje Kluivert oproepen als vervanger voor Roy?

8 reacties op “Blessure Makaay, roep Patje op!

 1. Ayalon

  Patje, Was dat niet degene die 10 jaar geleden het winnende doelpunt voor Ajax maakte tegen AC Milan? Of is die nog niet afgeschreven?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Kay Diederen

  ROEP DAN V BOMMEL OP !!!!! v nistelrooy in de punt, link robben ( alsi fit is ) en rechts Kuyt.. en als robbe niet fit is R van Persie

    /   Beantwoorden  / 
 3. Kleine remco

  ja aub geen patje. las dat ie weereens op de bank zat bij Valencia. En ben t met kay eens dat dhr vB er gewoon bijhoord.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Johan

  Het zal wel Vennegoor worden, ben ik bang.

    /   Beantwoorden  / 
 5. geert

  Waarom toch steeds terug komen op v. Bommel..onder Advocaat stond ie ook niet altijd in de basis..en waren zijn wedstrijden ook niet altijd even goed in oranje.. hij heeft zijn kans niet gegrepen en moet zich nu eerst maar eens bewijzen bij zijn huidige club want wie goed is speelt, Davids zou dunkt mij meteen in de basis van Barcelona starten.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Toevallige voorbijganger

  Spitsenprobleem krijgt nu ineens een heel andere betekenis voor het Nederlands elftal :)

  Voor mijn part staat Martin Drent in de spits…met van Persie en Kuijt ernaast moet Armenië nog te verslaan zijn. My guess: Persie links, Vennegoor midden, Kuijtje rechts

    /   Beantwoorden  / 
 7. shannon

  ik ben zelf gebleusseerd aan mijn enkel met voetbal.jullie zullen nu wel denken ja meiden moeten ook niet voetballen maar zo slecht ben ik nog niet.
  maar goed mijn enkel banden zijn ingeschuerd en dat is knap lastig kan ik jullie vertellen.ik mag tot na de winterstop niet voetballen.en dan mag ik 2 maanden alleen trainen dan pas mag ik halve wedstrijden gaan spelen.het is niet alleen voor mij lastig maar ook mijn team de jongens hebben er wel moeite mee steeds een vervanger temoeieten regelen omdat ik niet instaat ben te spelen.ik hoopte ook dat jullie voor mij wat tips hebben.
  alvast bedankt groeten shannon uit de B3 CSV APELDOOORN

    /   Beantwoorden  / 
 8. remco janssen

  Shannon, als ik jou was zou ik contact opnemen met Korrelatie, die kunnen je verder helpen. Of een goede psychiater, want waarom zitten we hier op een voetbalblog te wachten op je relaas als geblesseerde tiener. Wees een vent, iedereen is wel eens geblesseerd!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.