Maduro: I have a dream…

Ik moet je zeggen: ik lig ook wel eens ‘s nachts in bed te woelen als ik er aan denk. Het WK 2006 in Duitsland nadert met rasse schreden en met de magie van San Marco kunnen we hoge ogen gooien. Hedwiges Maduro, het jonge Ajaxtalent, had dezelfde droom tijdens de training, vertrouwde hij z’n eigen cluppie toe.
Maduro: ‘We zijn met het Nederlands elftal ervan bewust dat de komende twee interlands belangrijk zijn. We kunnen een grote stap zetten richting het WK. Ik ga nog steeds naar het stadion met het idee: vandaag lekker voetballen. Ik doe wel heel erg mijn best, maar ik geniet er ook nog van. Volgens mij kunnen we van iedereen winnen. Als we het WK halen, kunnen we dus erg ver komen. Stiekem droom ik er wel eens van dat we wereldkampioen worden. Maar alleen al een WK spelen zou ook al een droom zijn die uitkomt.’ Zorg dat dromen werkelijkheid worden, Maduro!

Eén reactie op “Maduro: I have a dream…

  1. Mark van Bommel fan

    Maduro is de beste voetballer van de wereld Met hem worden we toch met 2 vingers in de neus kampioen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.