Monsterzege en favorietenrol Argentinië, druk op Oranje opgevoerd

Klabam! Wat dendert Argentinië door het toernooi. De eerste zege, tegen Ivoorkust, was nog zuinig te noemen maar wel uiterst koelbloedig en effectief. Vandaag werd Servië/Montenegro aan de kant gezet op onthutsende wijze: 6-0! Maxi Rodriguez scoorde tweemaal, en zijn vervanger, wonderkind Lionel Messi , scoorde vlak voor tijd nummertje zes. Maradona juichte dat het een lieve lust was. En Maxi’s ploeggenoot van Atletico Madrid, Mateja Kezman? De ex-PSV-spits mocht vroeg naar huis, met rood! Frustratie, natuurlijk. De druk op Oranje zodadelijk is… Foto Fifaworldcup.com

door deze monsterzege natuurlijk wel opgevoerd. Ivoorkust heeft met ene gelijkspel als goed uitzicht op de volgende ronde, in de wetenschap dat een monsterzege tegen Servië in hun laatste duel er best inzit. Wij moeten dan nog maar zien te winnen van Argentinië, die ogenblikkelijk een favorietenrol mag opeisen op dit WK.

Voor San Marco denk ik extra reden om de jongens op scherp te zetten. We moeten winnen. Doen we dat, dan zijn we zeker van de volgende ronde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.