Robben: “Tegen Portugal iets recht te zetten”

‘Tegen de Portugezen hebben we in elk geval nog iets recht te zetten’, zei Arjen Robben op KNVB.nl. Die gevoelens beginnen bij mij toch ook zo langzamerhand te leven. Die uitschakeling op EK 2004 in de halve finale tegen Portugal (2-1) zit mij nog steeds dwars. Potdorie, het matige Griekenland werd Europees Kampioen. Doe normaal! En, ik vind ook dat Oranje tegen Argentinië moet laten zien dat we wél tot dominant voetbal in staat zijn. Dus kom op, revanche! Foto FPF.pt

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

7 reacties op “Robben: “Tegen Portugal iets recht te zetten”

 1. jordy

  ja robben heeft helemaal gelijk

    /   Beantwoorden  / 
 2. hooi

  ja precies! maar het nederlands elftal is gewoon een goed team!

  edwin van der sar: zeer goed keeper!
  heitinga: goed talent!
  ooijer: heeft zich al bewezen
  mathijsen: goede mandekker
  van bronchhorst: heeft veel ervaring op het hoogste niveau
  sneijder: goede middenvelder
  cocu: ook goede middenvelder
  van bommel: zeer goede middenvelder
  en de voorste 3 hebben zich bewezen bij engelse(!) topclubs!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Flevokarper

  Het spel tot nu toe , is nederlands onwaardig.
  Nog nooit zo slecht spel gezien~!

    /   Beantwoorden  / 
 4. sander

  Dan maar nederlands onwaardig, maar nog 5 keer zo winnen en je bent wereldkamppioen. Ik weet zeker dat je het dan niet zo erg vind!!!

  Het spel mag van mij ook beter, maar het resultaat is er gewoon (2 gespeeld,6 punten)

    /   Beantwoorden  / 
 5. gerard

  Van Bommel ZEER goede middelvelder??..zou niet weten waarom, haal alle wedstrijden die hij heeft gespeeld voor Oranje maar even terug en je ziet er nagenoeg geen ene goede bij. Werd onder Advocaat ook constant gewisseld met o.a Sneijder en bij Van Basten is het niet anders geweest. Ook bij Barcelona als ie mag spelen wanneer er blessures zijn mag ie anoniem aan de rechterkant wat lopen te dienen. Een beetje een overschatte speler die geluk heeft gehad dat ie een goede periode bij PSV heeft gehad waar hij in de rug werd gedekt door diverse spelers als ie weer steken liet vallen!!!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Harold

  Geef je gelijk, zeker geen slechte speler maar ook geen speler die ons even wereldkampioen maakt. Snapte daarom ook niet al die ophef van de media toen die er niet bij zat, leek gvd. wel of hij de dirigent van Holland was. Ik denk dat ze bij PSV een groter verlies leden met Park dan met v. Bommel.

    /   Beantwoorden  / 
 7. PSVrules

  Hooi ik bewonder je positieve instelling maar gewoon een goed team, nee. Maar het is een Team en dat kan al genoeg zijn om ver te komen. Laten we hopen dat we groeien in dit tournooi en zodoende de eindzegen letterlijk binnensleepen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.