Oranje tegen Duitsland in finale? Tweede in poule worden!

Mijn droomfinale tijdens het WK? Kom nou, dat hoeft toch niet zo moeilijk te zijn om te raden? Natuurlijk Oranje tegen Duitsland. En dan natuurlijk onze Oosterburen een lesje leren, zodat ons grootste trauma ooit eindelijk een keer kan verdwijnen. Het liefst natuurlijk met een gestolen overwinning met slecht voetbal, dan hoor je Klinsi klagen van ‘wij waren beter, maar zij..’ Enfin. Je begrijpt me wel. Nu moeten we om Duitsland tot de…finale te ontlopen, tweede worden in de groep. Want anders treffen we de Duitsers al in de kwartfinale (ik denk, hoop niet dat Zweden wint). Zou natuurlijk een smet zijn op ons WK. Ik hoop dus op een gelijkspelletje tegen Argentinië, dat begrijp je wel.

6 reacties op “Oranje tegen Duitsland in finale? Tweede in poule worden!

 1. hooi

  verslaan we portugal dan zo ff?

    /   Beantwoorden  / 
 2. doei

  ja, Portugal speelt slecht dit WK. Als we gelijk spelen tegen Argentinie kunnen we van Portugal wel winnen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. mark

  Dat kun je zo nooit zeggen denk ik, Portugal had nou niet bepaald pech met de poule, maar ondanks het feit dat ze niet geweldig spelen is het wel een goed elftal, ik ben benieuwd, maar het zal zeker niet mee gaan vallen, Scolari is ook een slimme sneaky trainer, we zullen zien.

    /   Beantwoorden  / 
 4. D.R. Verhagen.

  Portugal verslaan wordt beslist geen makkie… De ploeg is geslepen en met een paar zeer sluwe/goede spelers (Deco, Ronaldo, Figo, Gomes.. Om er een aantal te noemen) in de gelederen is het een échte, serieuze kanshebber voor de titel…

  Daarenetegen is het voor ‘de onzen’ m.i. beter tegen Portugal aan te moeten treden dan tegen het nietige Mexico… Daar werd een tijdje geleden, zoals reeds vaker gehoord deze week, vrij gemakkelijk van gewonnen, met een B-elftal (lees: A2-elftal) wel te verstaan… Met een beetje tact en vernunft is Portugal een te nemen hindernis… Vroeg scoren en dan BLIJVEN VOETBALLEN!!! En niet, zoals tegen de Ivorianen eerder deze week, achterover gaan hangen alsof de Wereldtitel al in de wacht is gesleept…

  Wat hadden we in die wedstrijd een geluk… Maar, eerlijk is eerlijk, bij het behalen van de titel ‘Weltmeister’ is echter één factor van groot belang.. En, hiermee duid ik niet op ‘goed/verzorgd/technisch voetbal’, maar op de factor… GELUK!!!

    /   Beantwoorden  / 
 5. .......

  Hallo Ihr Käsekopf.
  Wir machen das Finale dieser WM aus
  Deutschland Holland oder nicht??
  Dann könnt ihr euer fahler von 1974 wieder gut machen
  Viel spaß noch bei dieser WM

  Ein Deutscher.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Vissarion

  Met dank aan de Portugezen.
  Zijn we eindelijk van dit domme pretensieuze geleuter af.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.