Foto Wedstrijdverslag Nederland – Argentinie

Iets later dan normaal zijn hier weer de foto’s van de laatste poulewedstrijd van Nederland op het WK tegen Argentinie. Een vrij saaie wedstrijd die eindigde met dezelfde stand als dat de wedstrijd begon. De foto’s zijn zoals gewoonlijk in samenwerking met oranjefotosite.nl

Zondag na de wedstrijd Nederland – Portugal gewoon weer foto’s van de sfeer rondom en tijdens de wedstrijd! Hou dus voetbal.blog.nl in de gaten en je mist niets van het WK! Er omheen en erna in geluid en beeld!

Voor het volledige verslag kijk op oranjefotosite.nl

Zie ook: Foto sfeerverslag Nederland – Argentinie

Foto Wedstrijdverslag Servië/Montenegro – Nederland
Foto Sfeerverslag Servië/Montenegro – Nederland
Foto wedstrijdverslag Nederland-Ivoorkust
Foto sfeerverslag Nederland-Ivoorkust

4 reacties op “Foto Wedstrijdverslag Nederland – Argentinie

 1. Julian

  Wat was dat een saaie wedstrijd zeg, ik heb medelijden met de mensen die honderden euros voor een kaartje hebben betaald. Maar goed “we” mogen tevreden zijn met het resultaat, een gelijkspel tegen een van de favorieten voor de wereldtitel, en dt met een “B-elftal”. Ik kan niet wachten tot zondag, en hoop dat Nederland doorgaat en in de finale Duitsland of Argentinië weer tegenkomt!

    /   Beantwoorden  / 
 2. jan

  24/6/2006 – Heitinga lijkt te gaan starten tegen Portugal
  (Gepost door RvN)

  Het heeft er alle schijn van dat Heitinga zal starten tegen Portugal als rechtsback. De verdediger kampte lang met een hamstringblessure en leek te worden gepasseerd door de in vorm zijnde Bouhlarouz. Van Basten gaf op de trainingen echter weer de voorkeur aan de Ajacied. Op het middenveld zal Sneijder opnieuw in de punt naar achteren spelen. Van der Vaart krijgt de voorkeur boven Van Bommel. Van Nistelrooy moet wijken voor Kuyt.
  Ajax Netwerk
  Vermoedelijke opstelling: Van der Sar; Heitinga, Ooijer, Mathijsen en Van Bronckhorst; Van der Vaart, Sneijder en Cocu; Van Persie, Kuyt en Robben.

    /   Beantwoorden  / 
 3. jan

  kweet niet wat ik er van moet denken

    /   Beantwoorden  / 
 4. Erik van Erne

  Denk dat San Marco ons nog gaat verrassen. Als grote fan van voetbal, Oranje en Marco van Basten hebben wij als grap de site http://www.wk-uitslagen.nl gemaakt. Met bijna 100.000 bezoekers is die grap een beetje uit de hand gelopen, maar daarmee des te geslaagder.

  groeten uit Utrecht, de geboortestad van San Marco

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.