Onbegrijpelijk, Meerdink vervangt Robben in Oranje-selectie

Arjen Robben is er niet bij, en dus roept bondscoach Marco van Basten Martijn Meerdink op. Tja, San Marco begint zo langzamerhand het lachertje van de eeuw te worden. Ik vind de AZ-rechtsbuiten een prima clubvoetballer, altijd inzet en zo. Maar hij is toch duidelijk te licht voor Oranje, laten we wel wezen. Loopt er echt geen betere rechterspits rond in Nederland? En Van Nistelrooij, speler van Real Madrid, niet meenemen. Nou ja! En dan de kwestie van de linksbacks. Tel eens…

hoeveel linksbacks Van Basten volgende week tegen Luxemburg kan opstellen?

Ik tel er drie: Emanuelson, De Cler en Van Bronckhorst. Logisch ergens wel. Gio is geschorst tegen Luxemburg, Het zou wel eens kunnen betekenen dat Urby Emanuelson mag beginnenzijn debuut in de basis. De KNVB meldt trouwens dat Urby z’n debuut maakte tegen Italië, vorig jaar november. In de statistieken staat echter dat hij niet speelde, en dat kan ik mij ook niet herinneren eerlijk gezegd. Zijn officiële debuut was pas vorige week tegen Ierland.

8 reacties op “Onbegrijpelijk, Meerdink vervangt Robben in Oranje-selectie

 1. Johan D

  voor mij het is een CruyfvanBasten kliek om stomme onzinnige onlogische ideeen door te voeren, het is tijd dat de oranje supporters wakker worden, en niet meer gaan kijken, de KNVB met die meeprater als voorzitter is ook een lachertje.
  oranje moet eens echt oranje worden maar geen 020 speeltuin.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Een voetbal-fan

  Ik vind de redactie hier een beetje triest worden, het is echt overduidelijk dat jullie ajaxfans zijn en alles gaat ook maar over ajax. Ja tuurlijk, Emanuelson in de basis. En kijk nu eens naar de meest recente berichten, de helft gaat over het clubbie uit amsterdam.

  Probeer eens wat objectiever te schrijven!!! dat kost veel minder lezers.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Reactie

  @ een voetbal-fan

  Vind je het raar, de afgeloppen dagen gaat toch alles over Ajax. Op iedere site is veel over Ajax te vinden , dus niet zo raar dat het hier ook daarover gaat hè !

    /   Beantwoorden  / 
 4. AZ

  Onbegrijpelijk ???? THEO JANSEN in oranje dat is pas onbegrijpelijk.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Een voetbal-fan

  @ Reactie

  Wat is nou belangrijker? Dat er reclameborden in de arena zijn gekraakt en dat de aandelen van ajax zijn gedaald? Of een aantal interessante transfers of de dood van oud-scheidsrechter om maar wat op te noemen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Baggio

  VAn Basten een groot voetballer,maar hij kan beter de f-jeugd ergens gaan trainen,want zijn beleid slaat nergens op.wat een loser!

    /   Beantwoorden  / 
 7. FanvanRuud

  Marco is één van de meest idiote en zelfingenomen coaches die op deze aardkloot rondloopt. Wat een verstand om de beste spelers van de werled te vervangen door een stel uilkuikens van Ajax en AZ !!!!
  Ik heb in elk geval geen enkele intersse meer in het Nederlands elftal. Kijk uit protest niet meer en het interesseert me geen reet of ze eertse honderdste of weet ik wat worden.
  Gr. een ex-holland fan

    /   Beantwoorden  / 
 8. M. van Basten

  Maakt niet uit toch wie waar staat, zolang er maar iemand staat..

  En wie is die vent in zijn zwarte pakkie eigelijk. Irritante gast zeg met zijn fluitje..

  En waarom trekken niet alle spelers van die dikke handschoenen aan, volgens mij mag je hem dan gewoon vastpakken namelijk…

  Aanvalluúúúh.. Toch?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.