Oranje speelde eindelijk eens een ijzersterke wedstrijd

In een stadion dat veranderd was in een waterballet, deed Oranje eindelijk een iets goed. Er werd geknokt, gevoetbald zelfs terwijl de bal nauwelijks rolde. En dat tegen een tegenstander die zelf geen enkele intentie had het spel te maken. Da’s knap. Misschien heeft de aanhoudende kritiek op Oranje wel zijn effect gehad. Er stond een team, nou niet van topvoetballers, maar zeker een die in normale omstandigheden die Bulgaren (nu 1-1) weg kan zetten. We werden bestolen, schreef ik al, maar wij waren de morele winnaar en uit gelijkspelen bij je grootste concurrent is een prima resultaat. Maar gezien het spel zit er meer in! Foto BFUnion.bg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.