Robin van Persie, Oranjester, groeit met de seconde

Wat een voetballer! Er was natuurlijk De Goal (als iemand hem heeft op YouTube, wil de URL graag hebben), er was een hoop heisa rond Oranje, maar hij stond er gewoon en liet zelfs zien dat Arjen Robben in dienst van hem moest spelen. Na het ongelukkig uitvallen van Kuijt stond hij zelfs in de spits en deed dat voortreffelijk. Scoorde twee keer, maar die prutsarbiter keurde er één af. Bleef kalm, zelfs tijdens provocaties. Hulde. Wat een klasbak, wat een wereldvoetballer! Robin van Persie, de nieuwe held van Oranje. Klik op Lees verder voor filmpjes van de wedstrijd, via Talpa en YouTube. Foto KNVB.nl

6 reacties op “Robin van Persie, Oranjester, groeit met de seconde

 1. Jurryt

  O, hij pakt de url niet. Nou ja, het is ook wel goed. Ik had de url-txt om alles meteen af te spelen

    /   Beantwoorden  / 
 2. Neil

  Ik zeg al jaren dat hij de beste nederlandse speler in tijden gaat worden.(ondanks jouw gezanik Erwin) Ben blij dat hij nu naast zijn talent ook in de bovenkamer een betere speler aan het worden is. Hopelijk trekt hij zijn huidige vorm nu door naar een vaste plaats naast Henry. Hier gaan wij in Oranje nog een een hoop plezier aan beleven.
  Techniek en goals, daar kijk ik voetbal voor.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Baggio

  Zonder van persie zou nederland nu niveau van albanie zijn

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.