Aktie: win jouw favoriete foto op canvas!

Het is bijna vaderdag… Zo’n jaarlijks terugkerende dag waarvoor het (net als bij veel verjaardagen) toch altijd weer even nadenken is: wat ga je geven? Sokken, een stropdas, een boek, een fles drank… Allemaal dingen die je eigenlijk al wel eens voor hem hebt gekocht. Dan is het natuurlijk een stuk leuker om te kiezen voor een origineel, uniek cadeau, dat ook nog eens zeer persoonlijk is: een cadeaubon voor een foto op canvas! Zeker weten dat dat in goede aarde valt!

En het kan van alles zijn: een herinnering aan een leuke vakantie, een oud familiekiekje dat op deze manier een heel nieuw leven krijgt of (…we blijven natuurlijk wel een voetbalblog!) een mooie foto van een (klein)zoon of -dochter in actie op het voetbalveld. De mogelijkheden zijn legio.

Trouwens: de gelegenheden waarbij je zo’n foto op canvas kunt geven ook! Een behaald kampioenschap, een afgeronde studie, een verjaardag, een bedankje aan iemand die vaak op de kinderen past… Er is altijd wel iemand die een geschenk met een persoonlijk karakter verdient!  En dankzij Herinneringen op Linnen zijn deze cadeaus verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Neem eens een kijkje op Herinneringen op Linnen en doe wat inspiratie op.

Speciaal voor de bezoekers van Voetbal.blog.nl heeft Herinneringen op Linnen drie cadeaubonnen (eerste prijs: 40 x 60 cm, tweede prijs: 30 x 40 cm en derde prijs: 20 x 30 cm) beschikbaar gesteld waarmee je een foto cadeau kan doen of waarmee je er eentje voor jezelf kunt bestellen natuurlijk! Mail nu naar [email protected] waarom jij zo’n bon verdient en maak kans op zo’n fraaie foto op canvas!

 

3 reacties op “Aktie: win jouw favoriete foto op canvas!

  1. Leindwand

    Ik heb de perfecte foto! Wacht maar, ik ga winnen :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Gerard

    Wat een leuk idee om een voetbalfoto op canvas af te drukken. Dat wil ik winnen!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.