Wel of geen contractverlenging Wilfred Bouma bij PSV

Blijft hij nou wel of geen deel uitmaken van de selectie van PSV? Op diverse plaatsen staat dat Wilfred Bouma geen contractverlenging krijgt in Eindhoven, maar dat hij mogelijk wel blijft… Persoonlijk vind ik de berichtgeving een beetje vaag en ook de verdediger zelf blijft waarschijnlijk nog even in onzekerheid, hij krijgt vooralsnog geen contractverlenging bij PSV. De Eindhovense club dient vóór 1 april duidelijkheid te verschaffen. Zo niet dan wordt de verbintenis onder dezelfde voorwaarden verlengd. Om het allemaal nog wat ingewikkelder te maken, sluit technisch manager Marcel Brands tegen Omroep Brabant niet uit dat Bouma volgend jaar toch weer deel uit maakt van de selectie.  Snapt u het nog?

Bouma keerde in 2010 terug in Eindhoven na vijf jaar in de Premier League bij Aston Villa. Onder trainer Dick Advocaat was de verdediger nooit zeker van een basisplaats en moest hij genoegen nemen met invalbeurten. De laatste keer dat hij eigenlijk echt in het nieuws was… inderdaad, toen de berichten naar buiten kwamen dat hij bij het EK de dokter een beuk had verkocht.

 

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.