Ronald Waterreus: op weg naar voorzittersschap bij PSV?

Oud-international Ronald Waterreus hoopt in de toekomst de nieuwe voorzitter van PSV te worden. De voormalig doelman weigert om langer aan tafel te zitten bij Studio Voetbal en is op zoek naar iets anders. “Klopt, op termijn ja, de lange termijn zelfs”, zo laat de sluitpost in het Algemeen Dagblad weten. Waterreus weet dat zijn uitspraken gevolgen kunnen hebben. “Ik zeg zoiets gewoon. Ik wil uitdagingen. Altijd. Anders zak ik in. Er moet iets te winnen zijn.”

“Met zo’n ambitie uit te spreken, zet ik mezelf onder druk, maar dat wil ik ook. Want zeg nou zelf. Ik kan niet zomaar in de top van een voetbalclub plaatsnemen. Of een professionele wielerploeg runnen, want dat is een andere ambitie. Daar moet je kennis voor vergaren. Dat is wat ik nu aan het doen ben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.