Roda JC knikkert PSV uit uit KNVB Beker

Dat zullen ze toch niet verwacht hebben, de supporters van PSV…

Voor het tweede jaar op rij is de Eindhovense formatie namelijk uit de KNVB beker geknikkerd door Roda JC. In Kerkrade kwam de ploeg van Philip Cocu al tijdens de reguliere speeltijd twee keer op achterstand, maar omdat dit kon worden gerepareerd, mocht PSV in de verlenging gaan proberen nog langs de Limburgse Jupiler League Club te geraken. Dat lukte niet. Sterker nog: de thuisploeg kwam voor de derde keer op voorsprong en dit keer kon de lijstaanvoerder van de Eredivisie er niets meer aan doen.  3-2 en Roda mag via Excelsior gaan proberen nog een rondje verder te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.