PSV-spelers waarschuwen elkaar in groeps-app voor junkfood

Opmerkelijke uitspraken van PSV-verdediger Nicolas Isimat-Merin in De Telegraaf: volgens de Fransman hebben de spelers van de landskampioen elkaar de afgelopen weken scherp gehouden via Whatsapp…

“Via onze groeps-app hebben we tijdens de vakantie de hele tijd contact gehouden met elkaar. Als ik een fotootje van junkfood appte, kreeg ik meteen een berichtje terug ’let op met junkfood, blijf gefocust’”, aldus Isimat. “Zo hebben we elkaar ook tijdens de vakantie scherp gehouden. In het begin van de vakantie heb ik nog wel een kebabje gegeten, want die is zalig in Parijs, maar de laatste week niet meer. Ik wil fit zijn als we weer beginnen met trainen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.