Merkwaardige tip van Berry van Aerle: Unitedfans als PSV-supporters…

Eh… oke… misschien kunnen de spelers van PSV er wat mee, als ze morgen op bezoek gaan in Engeland voor de Champions League-wedstrijd tegen Manchester United… Het is de derde keer dat PSV in wedstrijdverband in een Europees toernooi tegenover de Britten staat. Berry van Aerle was er in 1984 bij, toen PSV voor het eerst Old Trafford aandeed. De ploeg verloor de tweestrijd nipt. “Gewoon denken dat al die schreeuwende fans voor ons zijn”, dacht hij onder meer bij zichzelf. “Ik was toen nog maar 21 en had me vooraf voorgenomen ervan te genieten. Dat moet PSV nu ook doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.