Klasse-prestatie PSV tegen United (…en er zat nog meer in…)

Het is gisteren maar weer eens bewezen: tegen Engelse clubs heb je als Nederlandse (top)club altijd een kans. Daarom moet je bij een loting ook altijd hopen dat je tegen een club uit de Premier League loot, in plaats van tegen een Russische, Spaanse of Italiaanse topper. Dat doet overigens niets af aan de uitstekende prestatie die PSV gisteren neerzette op bezoek bij Manchester United. Het werd 0-0 , een uitslag waar trainer Phillip Cocu na afloop zeker tevreden over was. “Heel tevreden. Vooral over de teamprestatie vandaag. Tactisch, qua houding, strijd, maar ook in veel fases qua voetbal, daar heb ik echt van kunnen genieten”, aldus de PSV-trainer.

“Als je United ziet in de tweede helft, dan zijn ze echt zoekende. Ik zag bij sommigen zelfs een beetje teleurstelling in de kleedkamer, omdat ze dachten dat er meer te halen viel. Maar een punt is goed, als je ziet welke opties we nu nog hebben. Daar ben ik wel trots op.” Door het gelijkspel heeft PSV overwinteren in de Champions League in eigen hand. Winst op CSKA in eigen huis volstaat over twee weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.