PSV neemt zondag officieel afscheid van Memphis

Komende zondag, rond de thuiswedstrijd van PSV tegen FC Twente, neemt de regerend landskampioen afscheid van Memphis. De topscorer van vorig seizoen en talent van het jaar vertrok afgelopen zomer, nadat hij de titel met PSV won naar Manchester United. Zondag is hij voor even terug op de plek waar het voor hem allemaal begon. Onder leiding van trainer Phillip Cocu groeide Memphis vanaf het seizoen 2013-2014 uit tot onbetwist basisspeler bij PSV en international voor Oranje. Tijdens het WK 2014 in Brazilië speelde Memphis zich vervolgens in de kijker bij de grotere Europese clubs, maar bij terugkomst in Eindhoven verlengde hij zijn contract. Memphis had nog één doel: vertrekken als kampioen. Een missie waar hij in april 2015 in slaagde. En alhoewel de aanvaller dus al een half jaar geleden vertrokken is, is het nu pas echt tijd voor een goed afscheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.