Foutje bedankt… PSV blundert met jubileum-bierblikken

Oeps… Een oplettende PSV-supporter heeft een fout ontdekt op één van de bierblikken die PSV en Bavaria hebben ontworpen in het kader van het honderdjarig bestaan. Elk van deze blikken is geïnspireerd op een succesvol of bijzonder elftal uit de historie van de Eindhovense club. Één blik bevat echter een fout; de selectiefoto van het seizoen 1999-2000 blijkt niet het team van dat seizoen, ontdekte supporter Stijn Schülein. PSV heeft toegegeven dat de foto op het jubileumblik verkeerd is. “Eerlijk is eerlijk! Je hebt ons verrast met je bericht wat betreft het blik van seizoen 1999-2000″, laat Guus Pennings, hoofd marketing bij PSV, weten aan Schülein. De oplettende fan krijgt de jubileumblikken gratis van de club. Da’s dan wel weer een keurige actie !

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.