Coca Cola en Microsoft strijden om sponsornaam stadion Real Madrid

Estadio Santiago Bernabeu… Een legendarische naam in de Spaanse en Europese voetbalgeschiedenis, maar hoe lang nog? De Spaanse sportkrant El Mundo Deportivo meldt dat het stadion van Real Madrid mogelijk een sponsornaam gaat krijgen. Real heeft hard geld nodig voor de nodige onderhoudswerkzaamheden aan het stadion. De naam Estadio Santiago Bernabéu blijkt daarbij niet onaantastbaar voor de Spaanse club. Zo heeft Coca Cola er 80 miljoen euro per jaar voor over om de naam van het stadion van Real Madrid te kopen. Daarmee overtreft de multinational Microsoft, dat eerder 50 miljoen wilde betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.